5-PATH®

Det hedder 5-PATH® fordi det består af fem faser.

5-PATH® er et avanceret hypnosesystem med en yderst effektiv og stærk teknik. Det er udviklet gennem tusindvis af timers arbejde med hypnose og klienter.

Det er en meget systematiseret teknik, hvor klienten går igennem 5 faser som sikrer et udviklingsforløb, der helt vil fjerne de uhensigtsmæssige handlemønstre og blokeringer der er en hindring for, at klienten kan leve et problemfrit liv fuld af glæde.

5-PATH et blot et af de redskaber jeg har i min faglige værktøjskasse, som jeg bruger i mit arbejde som Hypnoterapeut. Det vil altid være ved samtale at jeg vurdere om jeg vil bruge de teknikker eller noget helt andet. Det kommer helt an på din problemstilling.

Når du kommer hos mig første gang, vil vi sammen gennem en samtale få kortlagt, hvor du har dine udfordringer, og hvad du behøver min hjælp til. Jeg lover dig, at intet er for stort eller småt.

5-PATH® systemet er fantastisk effektivt. Det er hypnosearbejde i en lineær proces, hvilket sikrer dig som klient et forløb, hvor du kan være helt tryg ved at vi kommer omkring alt, der ligger i dig. Vi kommer omkring alt det i dig der er til hinder for, at du kan leve et helt frit liv uden blokeringer, uønskede vaner, stress, hæmmende angst eller andet. Arbejdet vil foregå punkt for punkt, og jeg som din hypnoterapeut slipper dig ikke, før end du har opnået et succesfuldt resultat.

5-PATH® er designet med fem faser. Det er ikke det samme som, at det kun er fem sessioner. Det kan jo være at dine problemstillinger har bidt sig så godt fast eller ligger så godt skjult, også for dig selv, at det tager mere end fem sessioner at få det succesfuldt fjernet så det ikke dukker op igen.

Det vigtigste for mig er at jeg sender mine klienter hjem succesfuldt med en meget lettere bagage og en eller flere dårlige blokeringer eller vaner lettere.