Profil

Om mig:

Jeg hedder Vickie Dissing Vestergaard og er 50 år.
Min base og mit omdrejningspunkt er min familie, min mand og vores børn. Familien og de nære, tætte værdier er meget vigtigt for mig og noget jeg prioritere rigtigt højt.

Det har altid været en grundlæggende del af mig og min fremtid at arbejde med og hjælpe mennesker. Det er utroligt givende, fantastisk at være en del af og kunne bidrage med.

Der er et mønster når jeg kigger tilbage i mit liv. Jeg har altid været interesseret i mennesker, hvordan vi er indrettet, hvordan vi agerer, tænker og føler.

Jeg er meget åben, fuld af taknemmelighed og glæde over at kunne hjælpe med nogle af de mest følelsesmæssige udfordringer som klienterne måtte have. Det er en kæmpe tillids visning, som jeg er meget ydmyg overfor. Samtidig er det også noget jeg tager utroligt seriøst og vil arbejde benhårdt på at hjælpe med den forandring der skal ske.

Jeg har valgt Hypnose og Hypnoterapi fordi de er de fantastiske redskaber de er. Herigennem har jeg nogle virkelig virkningsfulde og effektive redskaber, som er med til at skabe en bedre hverdag for mine klienter.

Når du kommer til mig vil du først og fremmest møde mig! Jeg er den person du møder og ser.
Min faglige stolthed ligger i, at kunne hjælpe dig bedst muligt med de problemer, du måtte komme til mig med. Jeg giver dig en garanti for, at mit arbejde er professionelt og hvis du er villig til et godt samarbejde med mig og du har fuld tillid til mig- så går du herfra efter endte sessioner, med
hovedet højt løftet og hjertet lettet og glad!

Jeg sørger løbende for at videreuddanne mig med relevante uddannelser og kurser, så min værktøjskasse er så opdateret og så bredtfavnende som muligt.

Som min klient er du ikke bare tilknyttet et forløb der vil hjælpe og gavne dig. Du er tilknyttet mig som din hypnoterapeut. Dette betyder at jeg vil være fuldt tilstede for dig. Under hele forløbet vil jeg være der for dig.

Jeg behandler dig som det menneske du er, med det som du kommer med. Jeg har rigtig mange stærke værktøjer at gøre brug af, og jeg vurderer og behandler den enkelte person, som det menneske det er, med de problemstillinger han/hun kommer med. Det er så vigtigt for forandringen, at forløbet bliver tilrettet til den enkelte personligt og ikke bare efter et fastlagt skema.

Du kan kontakte mig til enhver tid, hvis der kommer tvivl undervejs eller oplever at noget er svært. Du går jo i en proces og det vil kunne mærkes.
Jeg er her for dig!

Et forløb tager den tid det tager, det vigtigste for mig er at du kommer i mål med din forandring.

Jeg sørger for, at udvikle mig fagligt. Holder mig ajour med efteruddannelser og kontakt til mine andre hypnoterapeut kollegaer. Så den hjælp du vil få gennem mig vil altid være den størst faglige du kan få.

Uddannelse:

Vickie Dissing

Vickie Dissing

Hypnoterapeut

Ring eller skriv endelig til mig så tager vi en snak om din individuelle situation og hvilke muligheder du har lyst til eller har behov for. Så strikker vi det sammen så det passer til dig!