Rygestop

 

Rygestop

Et rygestop ved hjælp af hypnose….?

Hvordan foregår det og virker det overhovedet?

Det starter med en god uddybende samtale, hvor vi får forventningsafstemt alt ved dit rygestop. Du har sikkert haft en del forsøg på at stoppe, inden du kommer her. Så følelsen af at, “hvorfor skulle hypnose hjælpe, når alt andet ikke gør”, er jo helt naturlig at have. Tvivlen har sat sig og vil i virkeligheden under normale omstændigheder ødelægge dit næste forsøg. Men ikke når hypnosen hjælper!

Hypnose går ind og flytter fastlåste tanker omkring et rygestop. Hypnosen vil hjælpe med at give dit sind ro på, få givet en anden forhåbning som vil flytte dine gamle oplevelser.

Du vil få redskaber med hjem, når du har været her, til at gå de næste dage i møde uden de her cigaretter. Det vil simpelthen føles noget nemmere at gå igennem et rygestop, når du har haft hypnosen til hjælp. Det vil føles meget nemmere, som om cigaretterne bliver nærmest ligegyldige.

Nogle få mennesker oplever dog de første 3-4 døgn som svære, selv efter hypnose. Fordi Nikotinen er en modspiller og vil være i blodet i nogle døgn. det vil dag for dag blive nemmere og efter 3-4 døgn er det helt ude af blodet. Men du får redskaber med hjem, så du har noget at læne dig op ad.

Rygestop ved hjælp af hypnose er langt nemmere, end når du selv gør det. Jeg har en nuværende succesrate på ca 92/93 pct og det er der en årsag til.

Jeg har stor god erfaring med rygestop og er GOD til det. Men det viser også at det hele bliver noget nemmere, når hypnosen er din medspiller.

Jeg er altid tilgængelig efter et rygestop!

Du må altid gerne ringe eller skrive til mig, hvis du lige får brug for lidt hjælp og støtte, så får jeg dig nemt videre.

Et rygestop er en stor ting som man ikke skal stå alene med, men føle at man er støttet.