Børnehypnose

Børn kan gå og tumle med rigtig mange af de samme problemer som voksne også kan.
Det er blot ekstra hårdt og negativt prægende for børn, da de ofte ikke engang kan forklare rigtig, hvad der rører sig indeni dem. Som forældre er vi frustrerede, kede af det og magtesløse. Vi er altid så sårbare som forældre, når vores børn ikke trives optimalt. Ofte kan vi mærke, der er noget, se en adfærd, føle barnets frygt og mistrivsel uden nødvendigvis at kunne sætte en finger på det.

Barnet kan tumle med ændret / anderledes adfærd, sorg, mareridt, kræsenhed, overvægt, dårligt selvværd, angst, fobier, søvnproblemer, angst i forbindelse med søvn, toiletbesøg, skole, kammerater mm.

Blokeringer; uhensigtsmæssige handlemønstre og vaner er så hæmmende for børn og skadelige på sigt, da det ofte, ubehandlet, vil give nogle ekstra dybe blokeringer til følge som voksen.
Børn fra ca 5 år kan behandles i hypnose. Det er dog vigtigt, at du som forældre har taget en snak med barnet inden hypnose, så barnet er så trygt som muligt ved at komme.

Informationer til barnet:

Inden hypnosen hos mig, kan du sige til dit barn:
Nu skal vi ud og besøge en rigtig rar dame, der er god at snakke med. Hun arbejder med noget ,der hedder hypnose, som du må prøve, hvis du vil. Du må også gerne tage din bamse med (eller hvad barnet nu holder allermest af), for bamser elsker hypnose. Hun er rigtig sød og smiler meget. Mens du snakker med hende, får du lov til at sidde i hendes kæmpestore hyggestol. Der er næsten som en kongestol, og den kan lægges ned!
Mor (eller far) vil være her sammen med dig og den rare dame. Hun vil snakke med dig om en masse sjove ting, imens du bare slapper af i den store bløde stol. Hun har endda både en blød pude og et tæppe, du må låne imens. Du skal bare slappe af, og mens I snakker, så finder damen ud af at hjælpe dig med (… hvad det nu er problemet er, fortalt på en pæn og stille måde). I skal ikke andet end at snakke. Har du lyst til at sige noget, er det ok, men det er også helt i orden bare at lytte.

Gode informationer til forældrene:

Børn har en medfødt og helt fantastisk evne til at befinde sig i nuet. De tror på alt, hvad de voksne siger, og har endnu ikke udviklet så mange begrænsende overbevisninger, da de jo af gode grunde ikke er stødt på så mange dårlige oplevelser, som voksne møder gennem et helt liv. Derfor er deres problemstillinger sjældent så fastgroede.

Dette betyder også, at hypnose vil have en hurtig og  fantastisk effekt på børn. De er så åbne i deres sind, at de tager alle gode forslag til sig, næsten uden at spekulere på det. De har en fantastisk levende fantasi og det er en kæmpe gave og ressource i hypnose. Så gennem hypnose kan man sige, at der stort set er en direkte adgang til at arbejde hurtigt og effektivt med deres specifikke problem.

Informationer omkring hypnose for børn hos mig:
Når vi først taler sammen, når du/ I kontakter mig, da taler vi sammen uden barnet, over telefon eller mail.

Det er meget vigtigt, I forholder jer meget positive omkring hypnose. Jeres barn aflæser hele jeres mimik  og hører alt, I siger. Så hvis I på nogen måde er det mindste utrygge ved at komme her første gang, så kontakt mig endelig! Det er derfor jeg er her. I skal alle være trygge ved det.

Det første jeg gør, når I kommer sammen med barnet, det er at forsøge at vinde barnets tillid, skabe en rigtig god kontakt og kemi. Det er så altafgørende, at jeg skaber god kontakt og tillid, da barnet ellers ikke vil åbne sig for mig. Men jeg er selv en mor og en meget sød og tillidsvækkende en af slagsen, så jeg har endnu ikke snakket med et barn uden at have vundet tilliden.

Så prøver jeg at gøre barnet interesseret i rummet, stolen, hygger og sludrer. Jeg vil i vendinger, der er til at forstå, alt efter barnets alder og modenhed, fortælle om hypnose og det arbejde, vi vil lave sammen. Jeg vil gøre det på forskellige måder, alt efter barnets interesser (efter samtale med jer først). Det kan være med bamser, dukker osv. Det bliver en lidt hyggelig, drillende og sjov dag.

Det plejer ikke at vare meget mere end 20 min-30 min, før end barnet tør kravle op i min store hyggelige stol.
Herefter, når barnet har givet sin accept, så laver vi hypnosen. Det varer ca 30 min, alt efter hvor længe barnet er i stand til at koncentrere sig. I virkeligheden kan barnet slappe så meget af, at det vil slumre lidt undervejs. Det gør dog ikke noget andet end at øge glæden ved at komme næste gang.
Barnet vil være glad og positiv efter hypnosen. Vi vil alle snakke om, hvordan det er gået, hvor dygtig barnet har været, og hvor hyggeligt det er at besøge mig.

Hvis det giver mening, vil I få nogle metoder og samtaler I kan bruge hjemme. De kan give noget positivt i forhold til hypnosen næste gang.

Alt efter problemstillingen vil det tage et sted mellem 1-3 sessioner at få fjernet overbevisningen eller problemstillingen.

Kontakt mig endelig- for jeg KAN hjælpe jer!