Unge mennesker

Udviklingen fra barn til voksen er som regel hverken problemfri eller enkel. Det at vokse og omdefinere hele sin barndoms indentitet kan fylde en hel del og efterlade nogle uhensigtsmæssige handlemønstre, vaner og blokeringer. Disse kommer oftest i vore tidlige år og vil ligge til grund for en masse begrænsninger senere i livet.
Derfor er det så vigtigt at komme af med dem og få dem elimineret så tidligt så muligt. Så kommer de sjældent til at fylde så meget og virke begrænsende.

Hvis vi får ryddet op i fortidens forkerte overbevisninger, misforståelser og dermed blokeringer til følge, vil man have et meget stærkere fundament til at blive voksen på. Dette fundament vil give det unge menneske langt større selvværd, større indre ro, mindre tankemylder og langt større tiltro til sig selv og femtiden. De vil få en langt større motivation til at møde vejen til voksenlivet med løftet pande.
Hypnose virker rigtig godt og hurtigt på unge mennesker. De har langt nemmere ved at skabe et godt resultet for dem selv. De har nemmere ved at forestille sig ting, lade tankerne flyde og bare være i nuet. De er ikke så hæmmet i deres tankemønstre og overbevisninger som voksne kan være. De har simpelthen ikke levet længe nok til at have skabt et alt for fastgroet tankemønster, omkring en forkert overbevisning.

Jeg som har et rigtig godt tag på unge mennesker. Jeg er god til at møde dem, hvor de er. Jeg skaber et rum af tillid og nærvær, hvor de føler sig mødt som ligesindet og ligeværd. Jeg ser dem for det de er og det de rummer. Som den person der i virkeligheden er indeni, men som de måske har skjult godt og passet på, for ikke at blive såret og miste tillid.
Ofte kan hypnosearbejdet med unge mennesker gøres på færre sessioner, men med et mindst ligeså godt resultat. De er simpelthen hurtigere til at tage imod forandringer når de mærker at det løfter dem med det samme.
Så uanset, hvad det unge menneske måtte tumle med og føle sig tynget af, så endelig kontakt mig- jeg vil tage hånd om det i samarbejde med den unge.

Jeg har tavshedspligt, så det som det unge menneske og jeg taler om under sessionen, bliver imellem os, medmindre den unge vil have at far og mor får det af vide. Ellers bliver det noget som jeg gemmer og passer på for den unge. Det er et løfte, da de skal kunne regne med mig når de giver mig deres tillid.
Jeg giver studierabat til unge mennesker.