Wellness

Wellness er at gøre noget godt for dig selv.

At give dig selv opmærksomhed, nænsomhed og selvkærlighed. Det løfter vores dagligdag og giver større overskud til dagene fremover. Ofte kan vi nyde godt af en god gang wellness lang tid efter, hvor vi kan føle os afslappede og udhvilet i hele kroppen. Vi har fået ladet op til dagene fremover.
Mange af os har en rimelig hektisk hverdag med arbejde, hus, børn, fritidsinteresser, ægtefælle, familie og venner. Alle de mange gøremål kan give rigtig mange bolde i luften og hvis ikke man forstår at lande dem på en tilfredsstillende måde, så kan alle de bolde give en følelse af en stresset hverdag. Det kan endda resultere i søvnmangel, hukommelses og koncentrationsbesvær. Vi prøver hele tiden at komme op, få luft og ro på, men mange af os er ikke rigtig i stand til at gøre dette hundrede procent. Vi kan føle os fraværende og ikke sådan rigtig tilstede altid i det vi laver og dem vi snakker med.

Når du kommer for at få en wellness behandling hos mig får du så meget med dig hjem. Du vil føle at de par timer vi er sammen har givet dig så meget afslapning at du vil føle det så afslappet som efter en hel nats søvn.
Du bliver nulstillet i krop og sind og får renset ud af spændinger, manglende overskud og stress. Du vil få fornyet energi og føle dig helt opladet, klar til at møde verden med de udfordringer den kan bringe. En wellness behandling vil give dig det fornødne overskud til at gå ud og være en bedre udgave af dig selv, en bedre mor/far, en bedre kæreste/mand/hustru, en bedre kollega og en bedre ven. Når man nulstiller sig selv så begynder man ligesom forfra og dette vil give dig større overskud, indre balance, ro, bedre søvn, altsammen gode følelser der vil bide sig selv i halen og bringe mere overskud med sig i dit liv i et godt stykke tid.
Vi burde allesammen give os selv denne gave et par gange om året. Det vil være tid rigtig godt givet ud der kun kommer godt tilbage.

Efter en rigtig god tid i stolen, evt kombineret med en walk and talk først med frisk luft til hovedet og en god snak, så vil du være helt frisk og klar til nye udfordringer.
Kontakt mig endelig og sammen kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad dit behov er, hvad dine udfordringer er og hvad det kan give dig.