Angående tiltag i klinikken ved COVID-19!

NADA akupunktur.

Intet vil blive aflyst- men alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger vil blive taget.

Vi skal passe på hinanden.

Jeg har sørget for at tage alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger jeg kan i klinikken, så alle der kommer her kan føle sig så trygge og sikre som muligt.

Når I kommer vil jeg hverken give hånd eller en krammer, førend smittefaren er lagt ned. Jeg har håndvask og håndsprit til fri afbenyttelse og jeg vil stærkt opfordre alle der kommer her til at benytte sig af det.

Jeg tager ikke på planlagte kurser eller efteruddannelser, sålænge smitterisikoen er her. Jeg vil gøre hvad jeg kan for at undgå at hjembringe smitte til klinikken. Så jeg har taget alle tænkelige forbehold, så det er så sikkert som overhovedet muligt, at komme her.

Du kan som klient hvile trygt i at jeg har taget alle de nødvendige foranstaltninger jeg kan. For din og min sikkerhedsskyld. Vi skal passe på hinanden.