Mulighed for Klippekorts ordning..

Hvorfor ikke bruge Hypnose som en del af din rutinemæssige velvære?

Mange mennesker har abonnement på noget der gør dem glad. Det kan være en skøn bogklub eller til en god fitness klub. Du gør forhåbentligt meget for at være god ved dig selv i hverdagen, at huske dig-tid?

Hvorfor ikke tænke hypnose sessioner ind i dette?

Hypnose er så meget mere end terapi, hvor du får arbejdet med dine blokeringer, vaner og handlemønstrer. Hypnose er også velvære for sindet. Det er først og fremmest RO og afstressende. Du kan bruge en hypnose session til at få en helt anden ro på i dagligdagen. Det er wellness for krop og sind.

Ved at købe et ti turs eller fem turs klippekort, kan du selv i høj grad bestemme, hvad dine sessioner skal gå med. Du er også velkommen til at tage mindre issues med, som du lige har brug for lidt ekstra fokus på eller styrke til. Denne ordning er dog ikke til de helt store blokeringer, vaner mm. Der skal noget helt andet dybdegående terapiarbejde til.

Så hvorfor ikke benytte regelmæssig hypnose som din wellness? Som periodevis dyb afslapning i en stresset hverdag? Som den der helt dybe RO der bare efterlades i kroppen og som varer et godt stykke tid efter sessionen.

Det er en fantastisk mulighed for at give dig selv afstresning, når du lige præcis har brug for det….

 

2 svar
    • Vickie Dissing
      Vickie Dissing siger:

      Hej Bettina. En normal pris for en session er 1500 kr. Når man vælger at købe fem af gangen, får man dem til 1350 kr, med mulighed for at betale in rater. Men jeg tilbyder altid en gratis uforpligtende samtale, så kan du få mulighed for at stille spørgsmål, og jeg kan fortælle dig, hvad hypnose kan og gøre. Venlig hilsen Vickie

Kommentarer er lukkede.