BLACK FRIDAY TILBUD!

behandlinger

Jeg kaster lige et super godt tilbud på bordet i anledningen af Black Friday!
Der er minus 25 % på en tre sessioners behandling!

Tilbuddet gælder kun indtil søndag aften d 25/11 kl 22.00, så hvis du er interesseret- så har du ca 2 døgn til at slå til og booke en tid!

Det gælder Rygestop eller Sukkerstop. Et tre sessioners forløb på ca 1,5-2 timer pr session, en session pr uge.
Hos mig kan du ikke komme og få et quick fix på en time, gå ud af døren og være fuldstændig fri af enten rygetrangen eller sukkertrangen, det virker simpelthen ikke godt nok! Der vil være rigtig stor sandsynlighed for at du falder i før eller siden, taber motivationen, begynder igen og bliver ked af dig selv.
Der skal meget mere til, hvis du vil være sikker på en varig forandring. Så hos mig er det tre sessioner.
Du vil komme til en gratis for samtale, inden de tre sessioner, hvor vi sammen får sat ord på, hvad, hvorfor og hvor meget det påvirker dit liv. En god for samtale er rigtig vigtig for et godt og succesfuldt forløb.
Efter hver session får du en eller anden form for opgave/redskab med hjem så du kan holde gejsten og motivationen oppe inden du skal til en session igen, ugen efter. Du vil få en samlemappe med hjem med sunde, spændende og nemme opskrifter. Jeg er oprindeligt uddannet Kantineleder, så det vil være ernæringsrigtige sammensatte retter du vil få, der holder hele vejen hjem og som er nemme at implementere i familiens dagligdag.
Det gælder jo både for rygestop såvel som sukkerstop, at der skal andre sunde vaner ind i billedet og det er vigtigt at det bliver nemt at føre ind i en dagligdag, ellers bliver det ikke nemt at gå til en ny vane. (se i øvrigt under Behandlinger her på siden)
Så har du brug for en radikal vaneomlægning, enten med for meget sukker(og mad) eller for meget røg- så skynd dig at hoppe med på tilbuddet. Du har indtil søndag aften kl 22.00.