Tilbud på et helt forløb!

7th. path® selv-hypnose

Det er så vigtigt hele tiden at dygtiggøre sig og udvikle nye færdigheder. Jeg har et stort ønske om kontinuerligt at, holde mig selv og mine faglige færdigheder skarpe, så jeg kan give det ypperste til mine klienter. Derfor har jeg tilmeldt mig selv til et studieforløb der også indebærer et mentorforløb.
I dette mentorforløb får jeg brug for en klient der kunne tænke sig at tage et helt 5PATH® forløb, der bliver optaget. Det er vigtigt for mig her at understrege at det KUN er min mentor og mig der ser optagelserne og at de bliver slettet STRAKS efter evaluering. De skal udelukkende bruges til at dygtiggøre mig ved, at få god feedback og blive endnu skarpere i næste session. Alle kan forbedre deres indsats, det kan jeg også. Derfor ønsker jeg kun at få belyst hvad jeg evt kan forbedre for, at gøre et helt forløb så perfekt og givende som overhovedet muligt.
Hvis du er interesseret selv- eller kender en der kunne være det, så giver jeg 25 pct på et helt 5PATH® forløb.
(tjek under Behandlinger på min hjemmeside for mere info) Tilbudet løber til 10 dec, så tøv ikke med at kontakte mig, jeg skal kun bruge èn klient til dette.
Så har du lyst?