Selvhypnose!

BEHANDLING

Jeg vil gerne slå et slag for 7th. Path® Selv-hypnose!

Det er et høj-effektivt redskab til at skabe varige forandringer i dit liv. Denne form for selvhypnose, jeg underviser i virker hele vejen rundt, på krop, sind, sjæl og følelser. Du kan sammenligne det med en form for avanceret anti-virus program. Når du hver dag udfører selvhypnose så vil du i løbet af en periode på ca 6-8 uger få “tømt koppen” , dvs den vil trigge og eliminere undertrykte følelser. Disse følelser har sikkert gennem lang tid, måske hele dit liv, bygget sig op og resulteret i, at du kan have nogle uhensigtsmæssige handlemønstre og blokeringer, der hæmmer dig i din dagligdag.  7th. Path® Selv-hypnose er procesarbejde udført af dig!

Gennem en lille, men daglig, indsats vil du langsomt forvandle dit eget liv. Du vil opleve at du langsomt slipper dårlige vaner, tankemylder, eventuelle søvnproblemer, blokeringer mm. Faktisk er selvhypnosen designet sådan, at du lige pludselig vil opdage, du har sluppet nogle problemer, blokeringer mm – helt uden du har tænkt nærmere over det! De forsvinder ligeså langsomt, men meget sikkert, når du udfører selvhypnose kontinuerligt.

Jeg underviser i 7th. Path® Selv-hypnose, både til dig som enkeltperson, men jeg tilbyder også holdundervisning. Det kan være hos mig i klinikken og med hold, men kan det også være hjemme hos dig. Hvis I er nogle stykker der kunne synes det lige ville være noget for jer, så vil jeg med glæde lære jer det.

BEHANDLING

Tøv endelig ikke med at kontakte mig, jeg vil så gerne vise dig dette revolutionerende redskab, hvad det er i stand til at gøre lige præcis for dig!

 

6 svar
  • Vickie Dissing
   Vickie Dissing siger:

   Hej Martin. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med at svare på. Send mig gerne en mail, med dine spørgsmål, så vil jeg gerne besvare dem.
   Mange hilsner Vickie

   Svar
  • Vickie Dissing
   Vickie Dissing siger:

   Hej Jette.
   Jeg vil gerne hjælpe dig med, hvad spørgsmål du måtte have. Send mig gerne en mail, så svarer jeg gerne på alt du vil vide.
   mange hilsner Vickie

   Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *