Hvordan står det til med glæden?

Mangler du glæde i dit liv?

Er du normalt en glad og levende person der altid har været i balance og normalt altid er i godt humør og tager livet let?

Livet giver os knubs og slag, det kan ikke undgåes.

Det er en del af det at være et menneske. Vi bliver udfordret og presset. Tit er vi slet ikke herre over, hvilken retning livet tager i de helt store træk. Vi kan påvirke vores nære liv, med de valg vi tager og de mennesker vi møder og tilbringer livet med.

Vi kan bare ikke styre de ting der overordnet set kan gå hen og få stor indflydelse på vores almindelige velbefindende og glade jeg. Når vi så har mødt tilpas med udfordring og tilpas mange mure i vores tilværelse, så sker det nogen gang at vi kan miste livsglæden og gnisten i øjnene. På trods af at vi måske alligevel har det som andre kunne kalde “en fin tilværelse”, så kan al tristheden alligevel overmande os og slå os ud af kurs. Vi kan måske stå et sted og ligesom observere det udefra og det synes ubegribeligt at vi ikke skulle føle mere glæde indeni, end vi gør. Måske skammer du dig endda over ikke at føle større livsglæde og ikke kan finde gnisten, for dit liv er jo faktisk ok i det store hele.

“Når livet giver dig citroner, så lav limonade” er der en sætning der lyder. Ja det er meget fint med en god gang optimisme, men nogen gange der er det altså virkeligt svært at se glæden i livet. Når vi er ovenpå og tilværelsen glider let og ubesværet, så er det nemt at være et optimistisk menneske. Når så livet alligevel giver os citroner, og nogle gange endda i bunkevis- ja så kan det altså til sidst være rigtig svært at grave den der berømte optimisme frem.

Nogle gange vil det endda føles som om andre negligere vores problemer når man kan mærke at de tænker at “nu må du da vist til at stramme op og tage dig sammen, du kan jo bare…..”

Er du først gledet ned i hullet kan det være rigtig svært at kravle op selv-helt op vel og mærke, uden fare for at glide ned igen.

Så, hvordan står det til med glæden i dit liv?

Jeg er lige her og klar til at tage en god snak med dig, hvis du mangler gnisten i dit liv. Kontakt mig, hvis du gerne vil have et ordentligt glædes boost og give udfordringerne i dit liv et ordentligt los i r….

Mange mennesker går rundt i cirkler nede i deres lille hul, uden at kunne se lys overhovedet. Der sker blot noget fantastisk når et menneske rækker ud efter hjælp. Så er man virkelig klar til at lave en stærk, positiv forandring for sig selv! Der skal i virkeligheden ikke så meget til at løfte de grå skyer, nogle gange skal man blot have fat i den der varme kærlige hånde der løfter og hjælper dig ud, ved holdent og trygt.

Jeg er her for dig og din livsglæde!