Rygestop

Rygning er forholdsvist enkelt at afhjælpe ved hjælp af hypnose. Det er det eneste ,stort set, der kan klares på kun en session, i modsætning til alt muligt andet. Det ER forholdsvist enkelt at stoppe med at ryge i hypnose.

Jeg har rigtig stor erfaring med at hjælpe mennesker med et varigt rygestop og jeg har en stor succesrate. Den er på c 95-97 pct.

At være afhængig af rygning har mange forskellige måder det påvirker den person der ryger. Ingen kan lide at være afhængig af en vane, det tager tiden, pengene og sundheden fra dig. Rygning påvirker også dine omgivelser, din familie og dine børn. Allermest påvirker det dog dig selv.
Nogle enkelte mennesker siger de ryger `fordi det er dejligt, jeg nyder bare at ryge`. Sandheden hvis man går helt tæt på er nok lidt en anden. Ofte har en vane en følelsesmæssig komponent som bunder i oplevelser tilbage til tidligere i dit liv. Ofte er du sikkert ikke selv klar over, hvorfor du begyndte at ryge. Du har sikkert glemt tanken der var ved den første cigaret og hvorfor det skete. Fordi det oftest bunder i en følelse der ligger dybt i din underbevidsthed og bliver skjult til daglig af dit bevidste sind, så vil du ikke have særlig nemt ved at lægge den vane fra dig ved ren vilje.
Spørgsmålet er om du vil blive ved med at ryge og hænge fast i den vane der fratager din en smule af din egen frie vilje eller du er klar til at gøre noget ved det? Er du klar til at gøre dette for dig selv?
Jeg er her for at hjælpe dig igennem det, men hvis du er villig til at gå vejen og fuldt ud dedikeret så blir du røgfri!
Kontakt mig så tager vi en uforpligtende snak om det!