Stress

Stress er til tider mere eller mindre uundgåeligt i vores verden i dag.
Vores levevis og handlemønstre gør at vi alle indimellem kan mærke stress i mere eller mindre grad presse sig på indefra. Det er vigtigt at kigge sin stress i øjnene, hvad skyldes den og hvad kan du selv umiddelbart gøre? Ubehandlet stress vil før eller siden gør at du begynder at lave distraktioner eller andet for at kunne klare den.
Disse distraktioner kan være alt hvad vi kalder `too much behavior`, som eks: for meget sødt, for meget spil, for meget mad, for meget arbejde osv. Altsammen noget vi ofte vil ty til når følerserne presser på indefra. For at kunne være i sin egen krop, så distrakterer vi os med alt for meget af noget andet. Dette fører igen til andre problemer på sigt, plus det vi rent faktisk gør, er at skjule de følelser vi burde lytte til.
Primære følelser som eks stress er tilstede for at fortælle os noget virkeligt vigtigt. Kroppen prøver at råbe os op og oftest gør vi ikke andet end at ignorere disse følelser fordi vi ikke tør føle dem. Vi tør ikke se dem i øjnene for så er vi tvunget til at handle på dem og vi ved mange gang ikke hvad vi skal gøre ved dem.
Stress tærer rigtig meget på krop og sind. Det trætter og slider på os. Det kan medfører søvnbesvær, tankemylder, uro, angst og depression, blot for at nævne nogen.

Ubehandlet stress fører kun noget rigtig dårligt med sig. Problemet løser aldrig sig selv. I sidste ende kan det resultere i en reel depression der er kroppens måde at rulle gardinerne ned og tage en Time out.

Stress kan nemt forløses og fjernes ved hjælpe af hypnoterapi, hvor vi sammen vil lokalisere, hvor det stammer fra. Hvilke overbevisninger og handlemønstre der har været medvirkende til at udløse din stress.
Kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale så du kan få vished om en stressfri fremtid.